top of page
afbeelding1.jpg

TEMMERMAN TORINO: VOOR AL UW OUD IJZER: PARTICULIEREN, INDUSTRIE, BEDRIJVEN, GARAGEHOUDERs & SCHOLEN

OUD IJZER, ALUMINIUM, KOPER, KABELS EN NOG VEEL MEER

Oud ijzer, aluminium, koper, kabels, ferro en non-ferro materialen, zwaar ijzer, licht ijzer en metaalafval.

Heeft U al enige tijd oud ijzer in huis of in uw zaak verzameld en moet het nu weg omdat er niet zo gauw iets zal bijkomen of gewoon omdat U plaats of ruimte nodig heeft, doe dan een beroep op Torino Temmerman. Hij komt zo snel mogelijk langs om alles op te halen. Oud ijzer en overige materialen ophalen, doe ik zowel bij bedrijven als bij particulieren in Oost-Vlaanderen ( regio Lokeren, Zele Destelbergen, Moerbeke, Evergem, Lochristi, Sint-Niklaas, Stekene, Beveren, Haasdonk, Dendermonde, Wichelen, Lede, Wetteren, Melle  Sint-Gillis-Waas, Hamme , Gent , De Pinte, Nazareth, Deinze, Zulte, Waregem, …. ) en West-Vlaanderen. Contacteer mij bijvoorbeeld als u een oude heftruck, tractor, landbouwmachines, kranen, industriële machines, staalconstructies, draaibanken, containers kwijt wilt, oude kachels, boilers of verwarmingsketels wilt opruimen of als u restafval heeft uit uw garage of bedrijf. Ophaling onder de 300 kilo gebeurt gratis, voor ophalingen boven de 300 kilo wordt er een vergoeding gegeven.

Ook voor het ophalen van autowrakken bent u bij mij aan het juiste adres.

We beschikken over een vrachtwagen tot 26 ton met kraan & schrootgrijper.

JARENLANGE ERVARING ALS SCHROOTHANDELAAR IN LOKEREN

Temmerman Torino is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft als schroothandelaar. Zo is mijn vader het bedrijf ooit begonnen en heb ik het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Inmiddels is Temmerman Torino een modern bedrijf met oog voor de wereld om ons heen. Zo is het bedrijf erkend door de OVAM. Dat houdt in dat ik op een milieuvriendelijke en bewuste manier met materialen en afval werk. 

Tot slot bepaal ik als zelfstandige graag mijn eigen werktijden. Ook in het weekend en op feestdagen sta ik dus paraat. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de website of contacteer mij direct. Zo kunt u – indien u veel oud ijzer en metaal heeft – ook een mini container laten bezorgen. Deze service is gratis en ideaal als u in één keer van uw restmateriaal af wilt.

Heeft u vragen? Bereik mij dan direct via de e-mail, telefoon en het contactformulier. Ook voor een gratis offerte kunt u mij vrijblijvend benaderen.

Torino Temmerman oud ijzer Lokeren.jpg
recycleren van metaal
recycleren van metaal
SAM_0289_906.jpg
Bel mij voor een offerte

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page