top of page
Unknown-1.jpg

GRATIS OPTREK CONTAINERS EN MINI-CONTAINERS VOOR BEDRIJVEN, SCHOLEN, GARAGES, ...

GROTE OPRUIMING VAN OUD IJZER EN METAAL

Bent u bezig met een grote opruiming? Of heeft u vanuit uw garage of bedrijf veel oud ijzer, metaal en ferro en non ferro materialen over? Wij plaatsen gratis grote containers (5m x 2m) en kleine containers (2m x 2m).

Laat dan een optrek container en/of mini-container plaatsen door Temmerman Torino. Ik ben een zelfstandige schroothandelaar die u graag een handje helpt. Zo is het plaatsen van een optrek container en/of mini-container volledig gratis. De enige voorwaarde is dat u de container vult met goedgekeurde materialen. Vervolgens maken we een afspraak over wanneer ik de gevulde container weer kom halen. 

Aangezien ik 7 dagen in de week werk, kan dit ophaalmoment dagelijks én in het weekend plaatsvinden. Temmerman Torino is gevestigd in Lokeren, mijn werkgebied breidt zich echter uit tot de gehele regio van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onder andere in Lokeren, Zele, Wichelen, lede, Wetteren, Melle , Evergem,    Destelbergen, Moerbeke, Lochristi, Sint-Niklaas, Stekene, Beveren, Dendermonde, Sint-Gillis-Waas, Hamme  Gent, De Pinte, Nazareth, Deinze, Zulte, Waregem  kom ik graag langs.

Schroot Ophalen

TEMMERMAN TORINO: MILIEUVRIENDELIJKE
SCHROOTHANDELAAR

Temmerman Torino is een door de OVAM erkend bedrijf. Door mijn jarenlange ervaring met het ophalen van oud ijzer ga ik als geen ander snel en vakkundig te werk. Hierbij werk ik bovendien servicegericht én op een milieuvriendelijke manier. Uiteraard hanteer ik correcte prijzen en bied ik mijn diensten zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten aan. 

Bent u benieuwd naar de prijs voor oud ijzer? Of wilt u meer informatie over het plaatsen van een mini container? Contacteer mij dan direct, ik sta u graag te woord. Ik ben bereikbaar via de e-mail, telefoon en het contactformulier. 

Tot slot kan ik u een vrijblijvende offerte sturen en ook andere materialen (zoals autowrakken) bij u ophalen. Door mij in te schakelen, weet u zeker dat de grote opruiming of verwerking van restafval efficiënt uit wordt gevoerd.

milieuvriendelijke schroothandelaar
Unknown.jpg
Bel mij voor een offerte

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page