top of page
1000004342.jpg

AUTOWRAKKEN EN WRAKKEN VAN BESTELWAGENS EN VRACHTWAGENS OP LATEN HALEN IN OOST-VLAANDEREN, WEST-VLAANDEREN, ANTWERPEN & VLAAMS-BRABANT

TIJD VOOR EEN GROTE OPRUIMING

Autowrakken, wrakken van bestelwagens en wrakken van vrachtwagens nemen behoorlijk wat ruimte in beslag.

Als het tijd is voor een grote opruiming schakelt u mij in. Ik ben Temmerman Torino, een schroothandelaar die het vak van zijn vader heeft geleerd. Hoewel mijn vader het bedrijf ooit is begonnen, run ik de zaak inmiddels al ruim 10 jaar alleen. 

En of het wrak nu volledig of gedeeltelijk is: ik help u graag van uw autowrakken, schadewagens, exportwagens , schrootwagens af. Zowel garages als andere bedrijven en particulieren bied ik de optie om snel en voordelig de autowrakken op te komen halen. Aangezien ik een zelfstandige ben met een grote passie voor de zaak werk ik 7 dagen in de week. Ook in het weekend kom ik dus graag bij u op locatie om de autowrakken op te halen. Mijn bedrijf is gevestigd in Lokeren, wrakken ophalen doe ik echter in de gehele regio van Oost Vlaanderen ( Onder andere in regio Lokeren, Zele, Destelbergen, Melle, Wichelen, Lede, Wetteren, Moerbeke, Evergem, Lochristi, Sint-Niklaas, Stekene, Beveren, Haasdonk Dendermonde, Sint-Gillis-Waas, Hamme , Gent, De Pinte, Nazareth,  Deinze, Zulte  ) en West-Vlaanderen. )

OPHALEN VAN AUTOWRAKKEN EN ONDERDELEN

Temmerman Torino is een door de OVAM erkend bedrijf. Dit houdt in dat mijn werkwijze bewust en milieuvriendelijk is. Daarnaast streef ik naar correcte prijzen, klantvriendelijkheid en een fijne service. Naast dat ik opkoper ben van autowrakken kunt u bij mij tevens oud ijzer en metaal inleveren. 

Heeft u niet alleen een wrak van een auto, bestelbus of vrachtwagen staan, maar ook veel losse onderdelen rondslingeren? Dan is de optie om een gratis mini container te laten plaatsen misschien wel interessant. In deze mini container kunt u al uw oud ijzer, metaal en ferro en non ferro materialen kwijt. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op mijn website of contacteer mij direct! Via de telefoon, e-mail of het online contactformulier help ik u graag op weg. 

Tot slot kunt u via mijn website direct een gratis offerte aanvragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Graag tot ziens bij Temmerman Torino!

Ophalen van Autowrakken
recycleren van autowrakken
Bel mij voor een offerte

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page