top of page
0.jpg

PROFESSIONEEL LEEGMAKEN VAN WONINGEN, COMMERCIËLE EN INDUSTRIËLE GEBOUWEN

SELECTIEVE OPHALING VAN FERRO- EN NON-FERROMETALEN

Bij stopzetting van professionele activiteiten of na een overlijden.

Nemen uw professionele activiteiten een einde of laat u uw bedrijf over? In beide gevallen heeft u er belang bij om de zaak zo snel mogelijk te ontruimen. Dat is een hele klus maar gelukkig kunt u op een professional als Temmerman Torino rekenen om de gebouwen gedeeltelijk leeg te maken. Als schroothandelaar ben ik namelijk geïnteresseerd in alle oud ijzer en metaalafval.

Ik ga langs bij winkeluitbaters, garagehouders, landbouwbedrijven en industriële bedrijven en neem dus enkel schroot en oude metalen mee. Van het kleinste auto-onderdeel tot grote stukken zoals schadewagens, wrakken van vracht- en bestelwagens, landbouwvoertuigen en industriële machines. Ik maak winkels, werkplaatsen, magazijnen en andere bedrijfspanden leeg.

Moet er een huis leeggehaald worden ten gevolge van een overlijden? Ook dan kunt u op mij een beroep doen om het ijzerafval op te halen.

CORRECTE SERVICE EN RUIME BESCHIKBAARHEID

Als u Temmerman Torino inschakelt voor de inzameling van uw oud ijzer, dan bent u zeker van een uitstekende klantenservice, en wel op alle vlakken. Ik ben zeven dagen per week beschikbaar. U krijgt bij mij een faire prijs voor de aangeboden metalen. En ik kom ook altijd mijn afspraken en beloftes na. Ik kom langs, stipt zoals afgesproken en werk als zelfwerkend patroon goed door zodat u snel klaarheid ziet.

Ten slotte nog dit: u kunt een beroep doen op Temmerman Torino in heel Vlaanderen maar ik ben voornamelijk aan het werk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

IMG-20220621-WA0000.jpg
inzameling oud ijzer
iStock-519134010.jpg
Tel_614.png

VRAAG VRIJBLIJVEND UW GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page